Egyéb kategória

Autódekoráció fóliára nyomtatva

céges autódekor

Az autódekoráció a cégnek szélesebb ismertséget, az autónak pedig hosszabb életet ad. A céges autódekort rendelje meg autófóliára nyomtatva, minőségi változatban!

A céges autókat nem arra szánták, hogy csak a kollégákat szállítsák és a cég ügyeinek intézését tegyék egyszerűbbé. Mozgó, jól kihasználható reklámfelületről van szó, amit tetőtől talpig be lehet csomagolni. A csomagolás nem más, mint az autófólia. Az autófóliázásnak megvan az a nagy előnye, hogy a teljes karosszériát bevonja, megóvva ezzel a fényezést. Gondoljon bele, hogy ezzel több dolgot is el tud érni! Tartós és figyelemfelkeltő autódekorációja lehet, akár minden egyes céges autón! Az autódekoráció többféle módon is készülhet, attól függően, hogy milyen dekort rendel, melyik technológia győzte meg és mire van szüksége a megrendelőnek. Az autófóliára nyomtatott grafika olyan reklám, ami a céges autót is védi. Az autófólia a fényezést befedi, lehet átlátszó vagy akár színezett is, így meg is lehet újítani az autó külsejét vagy egyforma céges autókat használni. A fólia alatt a karosszéria, illetve a fényezés nincs kitéve a sérüléseknek, karcolásoknak, tovább marad ép, tehát kevesebbet kell költeni a járművek karbantartására.

Az autódekorációt válassza meg okosan, profitáljon belőle többszörösen! Költsön kevesebbet a járműre, fektessen be figyelemfelkeltő reklámba! Legyen a céges jármű olyan, aminek egyszerűen új külsőt adhat, az életét meg tudja hosszabbítani, az autódekorációval pedig sok helyre elviheti a vállalkozása hírét. Mi elkészítjük Önnek a megrendelt, egyedi, autódekorációs autófóliát a kért mennyiségben.

Amennyiben szimpatikus Önnek ez a reklámeszköz és az autóreklámhoz szeretne tőlünk szolgáltatást rendelni, látogasson el a cég honlapjára, a www.autodekor.hu weboldalra! Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén és mi hamarosan megküldjük Önnek a személyre szabott árajánlatunkat! Várjuk megkeresését a +36-30-214-2763, +36-23-787-353 telefonszámokon, de írhat nekünk a dekor@autodekor.hu e-mail címre is!