Háztartás

A tolóajtós zuhanykabin a kis fürdőszobák optimális megoldása!

tolóajtós zuhanykabin

A fürdőszoba átalakítása mindig sok kérdést vet fel, hiszen számtalan dologról kell dönteni. Persze mindenki törekszik a lehető legjobbat kihozni a helyiségből, de vannak olyan esetek, amikor korlátozottak a lehetőségek, mert meglehetősen kis alapterületű a fürdőszoba. Szerencsére azért ilyenkor sem kell kétségbe esni, ugyanis számos olyan megoldás van, amivel helyet nyerhetünk. Ezek közé tartozik a tolóajtós zuhanykabin is.

A tolóajtós zuhanykabin, ahogy a nevében is benne van, tolóajtóval működik, így nem szükséges előtte helyet hagyni az ajtó nyílásához. Ennek köszönhetően akár teljesen a sarokba is be lehet építeni, hiszen semmi sem fogja akadályozni az ajtót. Ezek a zuhanykabinok rendkívül kis helyigényűek, ezért optimálisak panellakásokba, illetve bármilyen ingatlanba, ahol a fürdőszoba mérete korlátozott.

Sokan vannak, akik ragaszkodnak a kádhoz, mert szeretnek esténként kényelmesen, egy kád forró vízben lazítani. Azonban ezt is érdemes átgondolni, ha kicsi a fürdőszobánk és ezért kis káddal kellene beérnünk! A mai, korszerű zuhanypanelok használata rendkívül kellemes, számos funkcióval rendelkeznek. Ha ilyennel szerelünk fel egy tolóajtó zuhanykabint, az kényelemben már szinte megegyezik az ülőfürdővel, mégis sokkal kevesebb helyet igényel. És nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy a zuhanyzással rengeteg vizet, így pénzt is spórolhatunk, ráadásul az egészségünkért is sokat tehetünk.

A tolóajtós zuhanykabin remek választás, ha modern, komfortos és praktikus módon szeretnénk kialakítani a fürdőszobát. Érdemes egy megbízható cég ajánlatát kérni, ami teljes körű szolgáltatást nyújt ezen a téren.

Amennyiben Ön éppen ilyet keres, a legjobb helyen jár! Cégünk, a Fa-Üveg-Szabó Kft., készséggel áll rendelkezésére az elképzelései megvalósításában. Referenciamunkáink megtekintéséhez látogasson el a www.egyedizuhany.hu weboldalra! Ha további kérdése merült fel a tolóajtós zuhanykabinokkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal a 06-30-86-49-205-ös telefonszámon vagy az info@egyedizuhany.hu e-mail címen, szívesen segítünk mindenben!