Háztartás

Klímatisztítás Budapesten: eljött az idő!

klímák tisztítás

Lassan a tavasz derekán járunk, és ugyan most még kellemes az idő, már csak néhány hét van hátra nyárig. Az első hőhullámok gyakran már júniusban megérkeznek, ezért érdemes időben felkészülni a melegre, és gondoskodni otthonunk megfelelő árnyékolásáról, illetve klimatizációjáról. Fontos azonban az is, hogy a szezon előtt a már meglévő klímák tisztítását is be kell iktatni, hiszen rengeteg por rakódhatott le bennük és a penész is megtelepedhetett, mióta nem volt használva a készülékek.

klímatisztítást általában a szezon előtt ajánlott elvégezni. Ha fűtésre is szeretnénk használni a berendezést, akkor viszont félévente tanácsos gondoskodni a karbantartásáról. A szakszerű klímatisztításnak köszönhetően nem kell attól tartani, hogy az első bekapcsoláskor a készülék porral és penészspórákkal fújja tele a levegőt. A klímában ugyanis a penész ideális táptalajra találhat, a spórák pedig a levegőbe kerülve a légzőrendszerbe jutnak és kellemetlen tüneteket okoznak. A nyálkahártya irritációja köhögésre ingerel, orrfolyás, tüsszögés jelentkezhet, hosszú távon pedig akár asztma is kialakulhat. A klímatisztítás tulajdonképpen az egészségünk érdekében fontos, nem szabad elbagatellizálni a jelentőségét, és nem érdemes rajta spórolni. A készülék tisztítása nem vesz sok időt igénybe, ráadásul az ára is megfizethető. Cégünk, a Horváth-Klíma Műszaki és Szolgáltató Kft., régóta foglalkozik nem csak a készülékek beszerelésével, hanem a karbantartásukkal és a klímatisztítással is. Szolgáltatásunk teljes körű, és minden szempontból ügyfélbarát. Célszerű felvenni velünk a kapcsolatot mielőbb, hogy még a szezon kezdete előtt sor kerülhessen a klímatisztításra.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és úgy döntött, hogy ránk bízza a klímatisztítást Budapesten, bővebb információért látogasson el honlapunkra, a www.horvathklima.hu weboldalra! Ha további kérdése van vagy időpontot szeretne egyeztetni, lépjen kapcsolatba velünk a 06-20/9-240-112-es telefonszámon vagy a horvath.tamas@horvathklima.hu e-mail címen! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére.