Mezőgazdaság

Gyümölcsfa árlistánkból tájékozódjon a vásárláshoz!

gyümölcsfa árlista

gyümölcsfa árlista segítségével meg tudja tervezni a következő évi gyümölcsöskertet. Rendeljen új facsemetéket a kertbe, válassza ki őket online!

gyümölcsfa árlista tartalmazza minden egyes facsemete nevét és az árát is, ami a Balogh faiskola kínálatában megtalálható. A honlapon teljes egészében elérhető listából jól látszik, hogy a faiskola a jól ismert és kedvelt gyümölcsfa fajtákból nagy választékkal rendelkezik. Minden gyümölcsöskert tulajdonos és gazdálkodó, aki saját részre vagy eladásra szeretne termeszteni, az az újkígyósi faiskolában megtalálja a számításait. A már ismert és népszerű fajták mellett néhány igazi különlegesség is felcsillan a kínálatban, ha alaposabban végig böngészi a gyümölcsfa árlistát. Ilyen érdekesség a naspolya vagy a mandula, amiknek termőképessége függ az ideális körülmények teljesülésétől is.

gyümölcsfa árlista egy kiskereskedelmi árlista, amit akár le is tud tölteni az érdeklődő, hogy alaposabban áttanulmányozhassa. Ismerje meg az újdonságainkat is, amiket szintén a honlapon tettünk közzé! Indulhat a gyümölcsös megtervezése és ültetése!

gyümölcsfa árlistánk alapján könnyedén meg tudja tervezni a gyümölcsöst és már most meg tudja vásárolni az összes fát, amire a kert kialakításához szüksége van. Forduljon bizalommal a Balogh Zoltán faiskolához és válassza ki a következő ültetéshez a fákat a listából! Ha már tudja, hogy milyen fákat szeretne vásárolni, akkor látogasson el hozzánk a  Balogh Zoltán Faiskolába, az árudába, ami Újkígyóson található!

A www.baloghfaiskola.hu webcímen megtalálja az áruda pontos címét, ahol szeretettel várják a kollégák, hogy kiszolgálják a többi vásárlóval együtt. Amennyiben tájékozódni szeretne a gyümölcsfa árlistán szereplő tételekről vagy egyéb kérdése van, csak keressen a +36-30-300-49-53 telefonszámon, de üzenetet is írhat a balogh.zoltan19@gmail.com email címre! Készüljön velünk a tavaszra, színesítse gyümölcsöskertje termését új gyümölcsfa fajtákkal a régiek mellett! Szép időben várunk minden érdeklődőt az árudánkban!