Egészségügy

Ipari mosógépek a szigorú egészségügyi előírásoknak megfelelően

ipari mosógépek

Ahogyan otthonunkban, úgy minden létesítményben, ahova ellátogatunk, alapvető elvárásaink egyike a tisztaság, ami a használati tárgyakra is éppen úgy igaz, mint bármi másra. Míg számos létesítményben a tiszta és puha textilek elsősorban a kényelmet szolgálják, addig vannak olyan intézmények is, ahol szigorú előírásoknak kell eleget tenni ezek a téren. A kórházakban, börtönökben és különféle ipari területeken, például a gyógyszer- vagy kozmetikai iparban nem állják meg a helyüket a hagyományos megoldások, speciális ipari mosógépek alkalmazására van szükség.

Az ipari mosógépek igen sokféle területen kerülnek használatba, aminek megfelelően sokszínű kínálatra van szükség, hogy minden létesítményben az elvárásoknak megfelelő készülék üzemeljen. A higiénikus berendezések egy külön kategóriát képviselnek az ipari mosógépek között, hiszen az érintett felhasználási területeken szigorú előírásokat kell betartani. A baktériumok és fertőzések elkerülése érdekében nem elegendő a nagy teljesítmény, speciális mosási eljárással kialakított gépekre van szükség. A Fagor erre a célra tervezett ipari mosógép kínálata többféle készüléket foglal magába, ugyanakkor valamennyi berendezésről elmondható, hogy a legújabb technológiával van ellátva.

Amennyiben szeretne korszerű és megbízhatóan működő ipari mosógépek közül válogatni, a DORMOS Kft., a Fagor mosodaipari berendezések kizárólagos magyarországi forgalmazójaként sokoldalú megoldást kínál. Ránk hosszú távon számíthat, hiszen nem csak megvásárolhatja az igényeinek megfelelő ipari mosógépet, de a későbbiekben hiba esetén is fordulhat hozzánk, hiszen a javítást is vállaljuk.

Ismerje meg az általunk kínált higiénikus berendezéseket és tájékozódjon szolgáltatásunkról a www.fagormosodaipar.hu weboldalunkon! Amennyiben kérdése lenne a készülékekkel kapcsolatban, amire a leírásokban nem találta meg a választ, szakértőink rendelkezésére állnak! Forduljon hozzánk a dormoskft@gmail.com e-mail címen vagy a + 36-30-851-2228-as és a +36-30-931-1449-es telefonszámok egyikén!