Mezőgazdaság

Villanypásztor zsinór – hogyan válasszunk?

Mint szinte minden esetben, a villanypásztor zsinór kiválasztásakor is számos tényezőt kell figyelembe venni ahhoz, hogy a végeredmény megfeleljen az elvárásoknak. A villanypásztorok is sokat fejlődtek, és a régebbi rendszerek már nem annyira hatékonyak, mint azok, amelyeket mostanában fejlesztettek ki, bár az elv nyilvánvalóan ugyanaz. Alábbi cikkünkben összegezzük, hogy mi mindenre kell figyelni a villanypásztor zsinór kiválasztása során!

A villanypásztor zsinór legfontosabb tulajdonsága a szakítószilárdság, ugyanis – többek között – ez határozza meg az élettartamát. Hiába a vezetékben futó áram, egy rémült állat áttörheti a kerítést, ha a villanypásztor zsinór nem elég erős, hogy kibírja a nyomást. A megfelelő minőség éppen ezért elengedhetetlen, akár csupasz vezetékről, akár zsinórról van szó. Az utóbbi fő jellemzője az egyenletesen belesodort, illetve szőtt fémszál, ami a teljes kerítésben biztosítja a kívánt feszültséget.

Többféle színben és méretben, különböző hosszúságú tekercsekben kapható villanypásztor zsinórok kaphatóak cégünknél, a Bentley Magyarország Kft-nél. Mindegyik típus UV-védelemmel ellátott, a minőség pedig lehetővé teszi akár a többszöri felhasználást is. Mivel termékeink nagy szakítószilárdsággal rendelkeznek, jobban bírják az esetleges kitörési kísérleteket, mint a régebbi típusok. Tekintse meg kínálatunkat honlapunkon, amit a www.speedrite.hu címen érhet el, majd rendelje meg azt a villanypásztor zsinórt, amelyik a leginkább megfelel az elképzeléseinek! Székesfehérvári üzletünkben meg is tekintheti a kiválasztott termékeket, és kollégáink szaktanácsadását is kérheti, de postai utánvéttel is el tudjuk küldeni Önnek a rendelését.

Egyszerűen telepíthető, strapabíró villanypásztor zsinórokért forduljon hozzánk bizalommal! Természetesen a villanypásztor telepítéséhez szükséges minden egyéb berendezést és kelléket is biztosítjuk, ha új rendszert szeretne kiépíteni. Amennyiben kérdése lenne termékeinkről, vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-22-414-100-as telefonszámunkon!